• Γκούντας: +306972443334
  • Καραγεώργου: +306945663921

Αθλητικό διήμερο Ιωνά – Δήμου Πηνειού 2⁰ τρίαθλο Βαρθολομιού

Για το αθλητικό διήμερο 6 & 7 Μαΐου στο Βαρθολομιό Ηλείας, οι εγγραφές συνεχίζονται μέσω του site του συλλόγου μας https://www.ionasoaka.gr/ και του site https://esportevents.gr/index.php/ionas-triathlon.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα 5 χλμ, θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Κοτσαύτη μπροστά από το Floral Cafe. Η εκκίνηση θα δοθεί μετά τις 18:00.
Επίσης θα πραγματοποιηθεί αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά, ο αγώνας θα είναι δωρεάν. Μετά τον τερματισμό, θα πραγματοποιηθεί βράβευση των αθλητών, 3 άντρες & 3 γυναίκες Γενικής. Θα ακολουθήσει party, όπου τη μουσική θα επιμεληθεί ο αθλητής του συλλόγου ΙΩΝΑΣ, Κώστας Οκταπόδης (dj Octopus).
Την επόμενη μέρα 7 Μαΐου, θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Τριάθλου και παράλληλα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου στην παραλία Θίνες Βαρθολομιού Casa del Mar Thines. Στις 9:00π.μ. θα δοθεί η εκκίνηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παρατριάθλου.
Ο δρόμος προς την παραλία θα παραμείνει κλειστός έως το πέρας του αγώνα. Οι θεατές που θα θέλουν να παρακολουθήσουν ή όσοι θα λάβουν μέρος στη δεύτερη εκκίνηση του αγώνα Τριάθλου ΙΩΝΑΣ, θα πρέπει να είναι στο χώρο της εκκίνησης μισή ώρα πριν τις 9:00π.μ. διαφορετικά για εισέλθουν στο χώρο που θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας, θα πρέπει να περιμένουν τη λήξη του αγώνα Παρατριάθλου. Η εκκίνηση του αγώνα Τριάθλου ΙΩΝΑΣ θα δοθεί μετά τις 11:00π.μ..
Σε συνεργασία με το ξενοδοχείο ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (Taxiarhis Hotel) διεύθυνση Λουτρά Κυλλήνης Βρανάς τκ 270 50, όλοι όσοι λάβουν μέρος θα έχουν 30% έκπτωση στην αρχική τιμή των δωματίων με πρωινό.
Τα έπαθλα των τριών πρώτων νικητών (ανδρών & γυναικών) και τα αναμνηστικά που θα δοθούν στους συμμετέχοντες, θα αναλάβει η εταιρεία Παναγιωτόπουλος Κεραμοτουβλοποιία ΑΒΕΕ. Τα έπαθλα του Τριάθλου, θα αναλάβει ο Τζόνι Μοντιάνο. Την σχεδίαση και κατασκευή, έχει επιμεληθεί ο αθλητής του συλλόγου μας Δημήτρης Λίτσιος DIMEL CUT.
Το γεύμα των αθλητών του Πανελλήνιου Παρατριάλθου, είναι ευγενική χορηγία του Ελαιώνα της Μαρίνας. Επίσης 10% έκπτωση θα έχουν όλοι οι αγωνιζόμενοι με τους συνοδούς τους που θα λάβουν μέρος στον αγώνα ΙΩΝΑΣ. Το Upcyclestore.gr, θα προσφέρει δώρα συμπληρωμάτων τους πρώτους νικητές των 5 χλμ και του αγώνα τριάθλου, όπως και προϊόντα της εταιρείας στους υπόλοιπους αγωνιζόμενους.
Το κατάστημα Kostas Bikes, θα αναλάβει το bike service του αγώνα. Επίσης θα ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου μας για τη διοργάνωση του αθλητικού διημέρου, οι ακόλουθες τοπικές επιχειρήσεις:
Almira Hotel
Taxiarches Hotel
Cup Cafe bar
Πικαντιλλι
Floral Cafe
Casa del Mar Thines
Barber Xronis shop
Vanilia Παιδικά ρούχα
Μαρκούτσας Αλουμινοκατασκευές
Πανδώρα Cafe
Cafe Le Papillon
Φραγκόπουλος Ζωοτροφές
Coffee Flavor
Χαραλαμπόπουλος Τέντες
Μπαλάσης Αλουμινοκατασκευές
Κουταβάς Κρεοπωλείο
Φρου Φρου και Αρώματα
Ζαφειρόπουλος Τυπογραφείο
Αλεξόπουλος Κατασκευαστική
Καφέ Αλέκα
Τσάσης Ανταλλακτικά
Χωρίς την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, θα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθεί αυτή η αθλητική διοργάνωση.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πηνειού και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο κύριο Ανδρέα Μαρίνο και το τμήμα ΝΠ Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Πηνειού (κ. Δημήτριο Βασιλόπουλο) , που αγκάλιασαν την προσπάθεια ιδαιτέρα των αθλητών με αναπηρία, που θα συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παρατριάθλου, καλύπτοντας τα έξοδα της διαμονής τους. Όπως και να συμπεριλάβουν τον σύλλογο μας με σκοπό να συνδιοργανώσουμε όπως πέρυσι και φέτος ένα αθλητικό διήμερο, που πλέον τείνει να γίνει θεσμός.

Επικοινωνία

  • Γκούντας: +306972443334
  • Καραγεώργου: +306945663921
  • info@ionasoaka.gr
Skip to content