• Γκούντας: +306972443334
  • Καραγεώργου: +306945663921

Δελτίο τύπου Spetses mini marathon 2023

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου αθλητές του Ιωνά έλαβαν μέρος στο 12ο Spetses mini marathon.

Η αθλήτρια Αντιγόνη Βασιλόπουλου με οπτική αναπηρία και Σωκράτης Διγγόλης κολυμπησαν τα 1500 μέτρα και έτρεξαν τα 10χλμ και 5 με guide τους Σοφία Μαλτέζου και Γιώργου Γκούντα.
Στα 10χλμ έλαβε μέρος ο Κώστας Οκταπόδης με το χειρήλατο του σε μια πολύ απαιτητική διαδρομή.
Οι αθλητές με τις προσπάθειες τους αναδυκνύουν με έμπρακτο τρόπο το σύνθημα “ΌΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌΙ ΌΛΟΙ ΙΣΟΙ “
Ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος του συλλόγου δήλωσε.
Οι αθλητές ατου συλλόγου μας με επιτυχία ολοκλήρωσαν τα αγωνίσματα που έλαβαν μέρος. Είναι μια πολύ ωραία διοργάνωση που σχεδόν κάθε χρόνο λαμβάνουμε μέρος.
Ευχαριστούμε την κυρία Μαρίνα Κουταρέλη για την φιλοξενία της καθώς δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες που είναι χρήσιμοι για την προετοιμασία τους.
Για παράδειγμα η Αντιγόνη Βασιλόπουλου αγωνίζεται στο παρατριάθλο με την Εθνική ομάδα. Τους επόμενους 2 μήνες ακολουθούν επίσημοι αγώνες στο εξωτερικό για την συγκομιδή βαθμών με στόχο τους παραολυμπιακούς αγώνες στο Παρίσι το 2024.
Ο σύλλογος μας τον τελευταίο καιρό επίσης έχει ξεκινήσει μια σειρά γυρισμάτων με σκοπό την ολοκληρώση του ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Είναι η διάνυση της ιστορικής διαδρομής από την Αθήνα στη Σπάρτη ΟΑΚΑ – Σπάρτη.
Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ Ιωνάς 155μιλια θα είναι “ΕΝΑΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ “.
Ευελπιστούμε να ολοκληρωθεί στα μέσα Νοεμβρίου. Είμαστε ευχαριστημένοι καθώς νέες εταιρίες αγκαλιάζουν την δράση μας. Gaming, Arla Protein, Under Armour, Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Επικοινωνία

  • Γκούντας: +306972443334
  • Καραγεώργου: +306945663921
  • info@ionasoaka.gr
Skip to content